banner

ΑΒΓΟΣΑΛΑΤΑ

Εκτέλεση:

Καθαρίστε και βράστε τις πατάτες. Κόψτε τες σε μικρά κομμάτια.

Βράστε τα αβγά για να γίνουν σφιχτά και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια.

Προσθέστε τις πατάτες και τα αβγά σε βαθύ σκεύος προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά για να ομογενοποιηθούν.

Ρίξτε λίγο κομμένο μαϊντανό για να δώσετε χρώμα. Σκεπάστε τη σαλάτα και αφήστε στο ψυγείο για μερικά λεπτά να κρυώσει.

Καλή σας όρεξη!

Αβγοσαλάτα

Τι θα χρειαστείτε:

  • 5 αβγά Ελευθέρας Βοσκής «Τενεκετζή»
  • 4 μέτριες πατάτες
  • 5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας κάρι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • ½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό