banner

ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΙΤΣΑ

Εκτέλεση:

Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό τηγάνι. Τσιγαρίστε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέστε τα μανιτάρια και τη γαλοπούλα και αφήστε τα μέχρι να ροδίσουν. Προσθέστε τις φέτες της ντομάτας.

Σπάστε και χτυπήστε καλά σε ένα σκεύος τα αβγά με το αλάτι και το πιπέρι.

Περιχύστε τα υλικά με τα αβγά χαμηλώστε τη φωτιά και ρίξτε την τριμμένη φέτα. Αν θέλετε γυρίστε την ομελέτα για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

Καλή σας όρεξη!

Ομελέτα Πίτσα

Τι θα χρειαστείτε:

  • 6 αβγά Φρέκα «Τενεκετζή»
  • 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
  • 150 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  • 50 γραμμάρια μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 πιπεριά κόκκινη λωρίδες
  • 1 πιπεριά πράσινη λωρίδες
  • 1 ντομάτα σε φέτες
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι