banner

ΑΒΓΑ ΠΟΣΕ

Εκτέλεση:

Γεμίστε ένα σκεύος με χλιαρό νερό πάνω από τη μέση.

Ρίξτε το ξύδι. Αφήστε το νερό να βράσει. Όταν αρχίσει να βράζει, χαμηλώστε τη φωτιά αφήνοντας τη θερμοκρασία να πέσει λίγο κάτω από τη θερμοκρασία βρασμού.

Σπάστε σε ένα μπολ το αβγό και ρίξτε το με προσοχή μέσα στο νερό. Αφήστε το αβγό να μαγειρευτεί όσο προτιμάμε.

Βεβαιωθείτε ότι το ασπράδι είναι συμπαγές και ο κρόκος όσο μελάτος θέλετε. Αφαιρέστε το αβγό με μία τρυπητή κουτάλα για να μην διαλύσει.

Καλή σας όρεξη!

Αβγά Ποσέ

Τι θα χρειαστείτε:

  • 1 Βιολογικό αβγό «Τενεκετζή»
  • 2 κουταλιές του γλυκού ξίδι