banner

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

Εκτέλεση:

Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος ή ένα τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο. Βάλτε στο σκεύος τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Περιχύστε τα με το ελαιόλαδο, το θυμάρι ή τη ρίγανη και αλατοπιπερώστε.

Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 20 λεπτά.

Σπάστε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατέψτε καλά μαζί με το γάλα για να αφρατέψουν και στο τέλος βάλτε τη γραβιέρα.

Ρίξτε τα στο σκεύος με τα λαχανικά.

Καλή σας όρεξη!

Ομελέτα Φούρνου

Τι θα χρειαστείτε:

  • 6 αβγά Ελευθέρας Βοσκής «Τενεκετζή»
  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 300γρ. κοκολυθάκια ψιλοκομμένα
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 50 γρ γραβιέρα, τριμμένη
  • 100 γρ γάλα
  • Λίγο θυμάρι ή ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι