banner

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ

Εκτέλεση:

Χρησιμοποιήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

Τσιγαρίστε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια.

Προσθέστε το βρασμένο ρύζι. Ανακατέψτε τα αβγά σε ένα σκεύος προσθέτοντας το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύστε με τα αβγά προσέχοντας να καλύψουν ομοιόμορφα όλα τα υλικά. Πασπαλίστε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Γυρίστε την ομελέτα και από την άλλη πλευρά για να ψηθεί. Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε.

Καλή σας όρεξη!

Ομελέτα με μανιτάρια και ρύζι

Τι θα χρειαστείτε:

  • 3 αβγά Αχυρώνα «Τενεκετζή»
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 200γρ. ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια (ή κονσέρβας)
  • 80γρ. ρύζι μακρύκοκκο ή μπασμάτι βρασμένο
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι