banner

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

Εκτέλεση:

Χρησιμοποιήστε ένα μέτριο τηγάνι. Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε σε μικρά καρέ τις ντομάτες. Ρίξτε στο τηγάνι το λάδι και τις ντομάτες με αλάτι και πιπέρι.

Σπάστε και ανακατέψτε σε ένα σκεύος τα αβγά και προσθέστε τα στο τηγάνι. Τρίψτε τη φέτα από πάνω και ανακατέψτε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να ψηθεί το αβγό.

Σερβίρετε την με κάποιο φρέσκο μυρωδικό της αρεσκείας σας όπως δεντρολίβανο ή θυμάρι.

Καλή σας όρεξη!

Στραπατσάδα

Τι θα χρειαστείτε:

  • 6 αβγά Αχυρώνα Ω3 «Τενεκετζή»
  • 4 μεγάλες ντομάτες
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 100γρ. φέτα
  • ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι